Begivenheden har allerede fundet sted.

Højskole - foredrag og frokost

Lørdag d. 18. september 2021, Kl. 11:00 til kl. 14:00
10€

Denne lørdag vil vi begynde efterårets højskoleforedrag med et lille causeri over livshistorier. Efter foredraget vil der være en let frokost til 10€ og mulighed for videre snak - forhåbentlig på Frederikskirkens skønne terrasse i sensommersolskin.

Malene Bendtsen, præst i Frederikskirken i Paris, fortæller sin historie om at finde sin plads som et egentligt ret latterligt menneske i en verden, hvor vi kræver det perfekte af os selv og hinanden. Det er en historie, der tager sin begyndelse i et perfekt akademikerhjem i Grenaa i 1967 og fortsætter sin højst uperfekte gang igennem mere end 50 år i en tilværelse, som indimellem kradser og rigtig tit nægter at passe ind i det perfekte udgangspunkt. Det er et foredrag om vigtigheden af, at vi fortæller vore livshistorier uden skønmaleri, for de hjælper os ikke kun til at forstå os selv og hinanden bagud, men de hjælper os også at blive bedre til at navigere i det, som videre bliver historien om dit og mit liv.