Byvandring: Latinerkvarteret - i hælene på d'Artagnan

Torsdag d. 27. maj 2021, Kl. 10:30 til kl. 12:30
20€

På den femte og sidste byvandring i rækken besøger vi Latinerkvarteret, hvor guide og Parisekspert, Louise Sandager, fører os på sporet af en af Frankrigs mest kendte forfattere; nemlig Alexandre Dumas og hans romanhelt d'Artagnan.

Alexandre Dumas skrev bestselleren ’De tre Musketerer’, som handler om den unge d’Artagnan, der i 1600-tallet drager til Paris for at blive en del af Kongens elitekorps. Her møder han de tre musketerer Athos, Porthos og Aramis, og sammen kommer de ud for en række eventyr, ikke mindst i kampen mod den onde Richelieu. En stor del af bogens handling foregår i Latinerkvarteret, og selv om Dumas’ historie er fiktion, så ved vi, at d’Artagnan er en historisk person, som faktisk har levet. Vi går i heltens fodspor, både de fiktive og de virkelige, og ser, hvor han boede og sloges og drak. I behøver ikke have læst bogen for at være med på turen her.

PRAKTISK INFORMATION:
Vi mødes foran kirken ved Saint-Germain-des-Prés. Turen tager to timer og koster 20€. Betaling foregår kontant til Louise på selve dagen.

Tilmeldingsfrist er torsdag den 20. maj via mail til: tilmelding@frederikskirkenparis.dk

Der er plads til 5 deltagere, men hæves forsamlingsforbuddet inden, vil vi naturligvis åbne for tilmeldingen igen.

Vær desuden opmærksom på at tilmelding er bindende til dette arrangement