Byvandring: Den anden side af Montmartre

Lørdag d. 22. maj 2021, Kl. 10:30 til kl. 12:30
20€

På dagens byvandring fører guide og Parisekspert, Louise, os til den anden side af Montmartre. Montmartre er et at Paris’ mest turistede steder, men af en eller anden grund går turisterne altid de samme steder hen, og derfor skal man ikke mange meter væk fra de store seværdigheder, før man støder på et frodigt lokalliv. Vi går bagvejen og oplever den landsbyagtige stemning, de engelske huse, kirkegården og kunstnerboligerne. Bjerget har altid tiltrukket malere og anderledes tænkende. I starten af forrige århundrede var det her Picasso og hans venner slog sig ned, og det var her transvestitcaféerne blomstrede. I dag er det 18. arrondissement det næstmest folkerige i Paris, og Montmartre lever stadig sit eget liv, ophøjet over resten af byen.

PRAKTISK INFORMATION:
Vi mødes på Place des Abbesses lige ved metroen. Turen tager to timer og koster 20€. Betaling foregår kontant til Louise på selve dagen.

Tilmeldingsfrist er mandag den 17. maj via mail til: tilmelding@frederikskirkenparis.dk

Der er plads til 5 deltagere, men hæves forsamlingsforbuddet inden, vil vi naturligvis åbne for tilmeldingen igen.

Vær desuden opmærksom på at tilmelding er bindende til dette arrangement