Begivenheden har allerede fundet sted.

Tirsdagsaften: Danmark frit

Tirsdag d. 4. maj 2021, Kl. 20:00 til kl. 21:00

På denne tirsdagsaften samles vi til en lystænding og en fælles stund for at markere Danmarks befrielse den 4. maj 1945. Vi vil hver især spise (franske!) jordbær med fløde og tage en snak om frihed. Hvad var frihed dengang, og hvad lægger vi i frihed i dag efter mere end et år med national nedlukning og skiftende restriktioner?

Program:

19.45 – Alle logger på – og har dækket op til jordbær, te, kaffe eller noget andet dejligt

20.00 – Velkommen og tjek-in v. Camilla og Malene

20.05 - Lystænding og kort præsentation af aftenens deltagere

20.15 - En snak om frihed dengang og nu

20.50 - Opsamling

21.00 - Tak for denne gang og fortsat god aften

Har du lyst til at være med, skal du blot sende en mail til tilmelding@frederikskirkenparis.dk senest mandag den 3. maj klokken 12.

Vi glæder os til at se jer til endnu en hyggelig aften direkte fra de franske hjemmeeksiler, mens vi venter på genåbningen