Begivenheden har allerede fundet sted.

Tirsdagsaften: Kreativt atelier

Tirsdag d. 11. maj 2021, Kl. 20:00 til kl. 21:00

Har du også kastet dig over strikketøjet, eller måske du efter et år på langs derhjemme er blevet vildt skrap til at tegne, male med akvareller eller sy dit eget tøj. Så vær med denne tirsdag, når vi mødes til Frederikskirkens første online krea-atelier, hvor du kan sidde med tegneblokken og strikketøjet fremme, mens vi hygger og sludrer over et glas vin eller en god kop kaffe.

Selv hvis du ikke har lært det store gennem den sidste måneds nedlukning, men måske blot er faldet over din nye yndlingsforfatter, har set en spændende serie eller har været på opdagelse i et nyt kvarter i Paris, er du stadig meget velkommen til at være med og dele ud af dine tips og gode tricks.

Program:

19.45 – Alle logger på og har kaffen klar. Det kan også være en kop te, et glas vin, en skål bland-selv-slik eller andet dejligt.

20.00 – Velkommen og tjek-in v. Camilla

20.05 - Fællessnak: Hvordan har du oplevet det sidste år under pandemien? Måske du har fået en ny hobby, er blevet klogere på dig selv og på verden eller blot har nydt et år på langs med færre sociale aktiviteter end normalt?

20.15 - Vi strikker, tegner, drikker kaffe og sludrer om stort og småt

21.00 - Tak for i aften Fortsat god dag

Send en mail til: tilmelding@frederikskirkenparis.dk senest tirsdag den 4. maj klokken 12, hvis du har lyst til at være med.

Vi glæder os til at se jer i det kreative hjørne.