Tirsdagsaften: Samtalesalon #6

Tirsdag d. 23. marts 2021, Kl. 20:00 til kl. 21:00
5€ for en planche de fromage og et glas vin

Samtalesaloner gør det lettere at møde nye mennesker gennem tankevækkende samtaler. Vi vil på denne tirsdag invitere til den femte i rækken, hvor det denne gang handle om LYKKE. Du behøver hverken at forberede dig eller at have nogen særlig forudgående viden. Det eneste, som du behøver, er nysgerrighed og et ønske om at indgå i en fri og afslappet samtale; den gode samtale, der vækker lysten til at lytte, lære andre mennesker at kende og få indblik i, hvordan og hvorfor de tænker og lever som de gør.

Ved arrangementets begyndelse vil vi sende en række spørgsmål som inspiration og samtalestarter, så I har et fælles udgangspunkt at tale ud fra.

Program:

19.45: Alle logger på – og har skænket sig et glas rødvin. Det kan også sagtens være en kop te, varm chokolade eller andet dejligt.

20.00: Velkommen og tjek-in v. Camilla og Malene

20.05: Fællessnak og introduktion til aftenens tema. Oplæg v. Camilla og Malene

20.20: Break-out sessions i mindre grupper med spørgsmål

20.50: Fællessnak og opsamling

21.00: Fortsat god aften & tak for denne gang

Kunne du tænke dig at være med, så skriv til tilmelding@frederikskirkenparis.dk senest mandag den 22. marts klokken 18.

Vi glæder os til at se jer til endnu en hyggelig og inspirerende aften direkte fra de franske hjemmeeksiler, mens vi venter på genåbningen af Paris.