Begivenheden har allerede fundet sted.

Tirsdagsaften: Kyndelmisse & hygge à la manière française

Tirsdag d. 2. februar 2021, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Frederikskirken

I Frankrig er der tradition for, at man spiser pandekager 2. februar. Dagen kaldes egentlig la Chandeleur, efter latin candelarum (stearin-)lys, og er på sin vis en lysfest, hvor de bedendes vokslys velsignes. I Danmark hedder dagen kyndelmisse (hvor ‘kyndel-‘ er afledt af samme latinske ord: candelarum, og -‘misse’ er det latinske ord for messe (missa)). I Danmark har der ikke været tale om en egentlig religiøs fest i flere århundreder, men snarere en dag, hvor vi fejrer det kommende forår, at lyset snart vender tilbage.

Denne tirsdagsaften står derfor i hyggens tegn, hvor vi inviterer jer til at tænde lys og finde pandekagepanderne frem derhjemme, så vi sammen kan markere dagen med en hyggelig stund på Zoom.

Program:

19.45 – Alle logger på – og har dækket op til pandekager, te, kaffe eller noget andet dejligt

20.00 – Velkommen og tjek-in v. Camilla

20.05 - Hyggesnak og kort præsentation af aftenens deltagere

20.15 - Quiz

20.50 - Opsamling og kåring af vores quizvinder

21.00 - Tak for denne gang og fortsat god aften

Har du lyst til at være med, skal du blot sende en mail til tilmelding@frederikskirkenparis.dk senest mandag den 1. februar klokken 18.

Vi glæder os til at se jer til en god og hyggelig stund, mens vi venter på, at foråret kommer til Paris.