Begivenheden har allerede fundet sted.

Morgenyoga

Onsdag d. 21. oktober 2020, Kl. 11:00 til kl. 13:00
Frederikskirken
5€

Som følge af regeringens nye udgangsforbud gældende fra på lørdag må vi desværre ændre begivenheden på tirsdag til et formiddagsarrangement. For bedst muligt at respektere sundhedsmyndighedernes afstandskrav og overholde regeringens nye restriktioner tilbyder vi derfor yogahold både tirsdag, onsdag og fredag formiddag fra klokken 11-13 med op til seks deltagere per hold.

Vi kickstarter morgenen med et ingefærshot, hvorefter den dygtige danske yogainstruktør, Maria Bundgård, vil guide og hjælpe os til at strække ud i vores trætte, vindblæste kroppe. Efter timen vil der være the, frugt og hjemmebagte boller til 5€.

Du kan som sædvanligt tilmelde dig via vores mail:

tilmelding@frederikskirkenparis.dk

Det er vigtigt, at du husker at notere den dag, du ønsker at deltage. Kan du ikke få nok af yoga, må du naturligvis også gerne være med hele ugen.

Det koster 5€ at deltage per gang. Husk behageligt tøj samt en yogamåtte eller et håndklæde.