Begivenheden har allerede fundet sted.

Opstart i onsdagsskole- og børnehave

Onsdag d. 16. september 2020, Kl. 09:00 til kl. 18:00
Frederikskirken, Rue Lord Byron 17, 75008 Paris

Vi håber, I har haft en dejlig sommer og er klar til et nyt skoleår i Frederikskirken. På denne onsdag er der nemlig opstart for vores skole- og børnehavebørn - og vi kan næsten ikke vente med at se jer igen.

Børnehaven starter klokken 9, hvor vores pædagoger Astrid og Anja vil være på pletten og klar til at tage imod, mens Camilla vil stå klar i døren klokken 14 til at tage imod og byde alle skolebørn velkommen.

Har du endnu ikke fået tilmeldt dig, har du stadig muligheden. Indskrivning sker ved at udfylde en tilmeldingsblanket, som sendes til kirken sammen med en check med indskrivningsgebyret på 100 € udskrevet til "Eglise Danoise". Tilmelding er først gyldig, når betaling er modtaget. Det er også muligt at komme forbi at aflevere checken i kirkens åbningstid (tirsdag, torsdag og fredag klokken 10-16)

I kan finde mere information om tilmelding samt indskrivningsblanketter på vores hjemmeside her. Indmeldingsblanketter findes nederst på siden:

Vi håber, at I er klar, parat til skolestart - for det er vi. Og vi glæder os til at se jer!