Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST! Frederiksbar

Fredag d. 25. september 2020, Kl. 17:00 til kl. 23:30
Frederikskirken, Rue Lord Byron 17, 75008 Paris
Middag 5€ og drikkevarer herudover

I lyset af det stigende smittetal - særligt i Paris - har vi desværre været nødt til aflyse Frederiksbaren. Vi er ærgerlige og kede af det, for vi havde sådan glædet os til at se jer og samles på terrassen til en hyggelig sensommeraften blandt venner med god mad, drinks og musik. Men verden ser desværre ikke ud, som den plejer.

Vi opdaterer løbende vores sociale platforme og opfordrer derfor til, at I holder godt øje med vores hjemmeside, vores Facebookprofil samt vores Instagram, hvor I kan holde jer orienteret om de gældende retningslinjer, kommende arrangementer samt eventuelle ændringer.

Vi er sikre på, at I vil være forstående og håber, at I vil passe godt på jer selv og på hinanden i mellemtiden.

Mange gode hilsner fra

Frederikskirken