Tirsdagsaften: Dansk-fransk sprogcafé

Dato
Tirsdag d. 29. september 2020, Kl. 20:00 til kl. 22:30
Pris
2€ for kaffe, te og kage

Vil du forbedre dit franske og afprøve alle de nyindlærte gloser, som du har samlet op i Paris? 

Så kom med til vores hyggelige sprogcafé denne tirsdag, hvor du kan møde franskmænd, som lærer dansk og få en snak med andre danskere, der, måske ligesom dig, har lyst til at øve deres franske. 

Som følge af den seneste udvikling i forbindelse med COVID-19 og det stigende smittetryk i Paris, må vi beklage, at der ikke vil være te, kaffe og kage, som vi har tradition for om tirsdagen. 

Ligeledes vil vi bede jer huske på at holde afstand til hinanden, bære maske samt bruge håndsprit regelmæssigt. Der er håndsprit til rådighed både ved indgangen, i læsesalen samt på terrassen.

Der vil hver tirsdag være et begrænset antal pladser og tilmelding til hvert arrangement vil derfor være nødvendigt. Tilmelding til sprogcaféen foregår via nedenstående mail og vil være åben frem til søndag den 27. september klokken 15. 

tilmelding@frederikskirkenparis.dk

Du bedes i mailen skrive dit fulde navn, telefonnummer samt din mailadresse. Du er først tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelse. 

Vi er så glade for, at I vil være med og har lyst til at komme i kirken. Men så længe verden omkring os er i hastig forandring, må vi fortsat passe godt på hinanden. Det håber vi, at I vil hjælpe os med! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lidt om sprogcaféen:  Den dansk-franske sprogcafé samler fransktalende danskere og dansktalende franskmænd på alle niveauer til en sprog- og kulturudveksling i Den danske kirke hver første tirsdag i måneden fra klokken 20.00. Princippet til sprogcaféerne er simpelt: Man finder sammen to og to (eller to og tre, alt efter hvor mange vi er), taler først 7 minutter på fransk og efterfølgende 7 minutter på dansk. Når tiden er gået, finder man en ny makker og så videre. 

Quelques infos sur le café de langue :  Au café de langue se réunissent des danois parlant français et des français parlant danois, de tous les niveaux, pour un échange linguistique et culturel. Le café se déroule chaque dernier mardi du mois à l’Eglise Danoise (17 rue Lord Byron) à partir de 20h.  Le principe du café de langue est très simple : On forme des groupes de deux ou trois, selon le nombre de participants. Chaque groupe et discute pendant 7 minutes en français, puis 7 minutes en danois. Lorsque le temps est écoulé, on change les équipes, on discute, et ainsi de suite.