Julebasarforberedelser - kom og vær med!

NOV

Dato Mandag d. 25. november 2019 (hele dagen) til torsdag d. 28. november 2019 (hele dagen)
Rue Lord Byron 17, 75008 Paris, Frankrig
-

Hver dag i ugen op til julebasaren har vi brug for masser af frivillige hænder til at blive klar! Der skal slæbes danske julevarer ankommet i lastbil, pyntes op, males skilte, stryges duge og meget mere. Vi har brug for al den hjælp, vi kan få, så meld dig gerne som frivillig hos Maria på ungkontor@frederikskirkenparis.dk.

Arbejdsopgaverne for ugen op til basaren ser ca. sådan her ud:

Søndag d. 24. november fra kl. 12: Efter gudstjenesten tømmer vi kirken og læsesal og stiller op til boder. Herefter er der mad til alle frivillige. HER HAR VI BRUG FOR EN MASSE STÆRKE MÆND OG KVINDER.

Mandag d. 25.november fra kl. 9 og ud på dagen: Vi tømmer en lastbil for varer (de tørre varer)Vi laver en lang menneskekæde og får varerne transporteret ind i husetSenere bliver der brug for hjælp til at sætte Papirboden op, samt frivillige til at male/tegne skilte, stryge duge, lave dekorationer til granboden mm.

Tirsdag d. 26. november fra kl. 9 og ud på dagen: Så skal endnu en lastbil med varer tømmes (frostvarer). Vi laver igen en lang menneskekæde og får varerne transporteret ind i huset. Der males/tegnes skilte, og om eftermiddagen skal der sættes guirlander op i lamperne i læsesalen og i kirken.

Onsdag d. 27. november fra kl. 10: Onsdag kommer drikkevarerne. Der skal males/tegnes skilte mv.

Torsdag d. 28 fra kl. 10: Vi laver de opgaver, der mangler at blive fuldført; den sidste klargøring + male/tegne skilte og ophængning af sponsorskilte. Slikmutter skal have hjælp til at opstille sin bod.

Det er en SUPER mulighed for at nyde dansk julestemning i Paris, være en del af et fantastisk arbejdsfællesskab, og så slutter vi basaren af med et brag af en julefrokost for alle de frivillige søndag aften!

KOM OG VÆR MED - VI KAN IKKE KLARE DET UDEN DIG!

Ophavsret: