Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Tirsdagsaften: Oplæg om kulturchok

17
SEP

Dato Tirsdag d. 17. september 2019, Kl. 20:00 til kl. 22:30
Sted
Rue Lord Byron 17, 75008 Paris, Frankrig
Pris
2 € for kaffe/te & kage

Er du netop ankommet til Paris - eller har været her noget tid og synes stadig det kan være svært at navigere i den franske kultur? Så kom til et lærerigt oplæg i Frederikskirken på tirsdag og bliv klogere på de interkulturelle udfordringer som dansker i udlandet.

Når man bosætter sig i et nyt land, melder der sig et hav af spørgsmål; hvordan falder man til i det nye land og skaber sig et nyt hverdagsliv med alt, hvad det indebærer af sprog, venskab, job, bolig, fritid, skole mm. Ofte opdager man, at forskellene mellem den kultur, man kommer fra, og den man nu skal prøve at integrere sig i, er større end forventet. De fleste oplever på et eller andet tidspunkt en form for kulturchok - og hvordan håndterer man så lige det?

Tirsdag d. 17. september skal vi høre et oplæg fra Annegitte Jacobsen, der selv har boet i hele verden og tidligere undervist i kulturchokkets faser og hvordan vi kan håndtere dem - også når vi måske vender tilbage til Danmark igen. Spørgsmål undervejs er meget velkomne, og det er gratis at deltage. Vores ungdomsrådgiver står desuden til rådighed for at svare på spørgsmål af både personlig og praktisk karakter i løbet af aftenen.

Som altid sælges der hjemmebagt kage og kaffe/te til 2 €.

Ophavsret: