Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Foredrag v/ Thure Lindhardt

26
MAJ

Dato Søndag d. 26. maj 2019, kl. 14:00
Sted
Rue Lord Byron 17, 75008 Paris, Frankrig
Pris
Gratis deltagelse

Skuespilleren Thure Lindhardt er optaget af fortællingen, de store og de små fortællinger, der tilsammen udgør livet. Med udgangspunkt i sin egen historie vil han give et bud på fortællingens rolle i kunst og samfund. 

Inden foredraget er der mulighed for både gudstjeneste kl. 11 og frokost kl. 12. Der er obligatorisk tilmelding til frokosten på ungkontor@frederikskirkenparis.dk eller 09 51 13 82 31 senest den 22. maj. Tilmelding til foredraget er ikke nødvendig.

Thure Lindhardt er uddannet ved Skuespillerskolen ved Odense Teater fra 1994-98. Hans første rolle var en lille birolle i Pelle Erobreren, men hans gennembrud kom i filmen "Her i nærheden", hvor han spillede overfor Ghita Nørby. Siden har han medvirket i en lang række danske og udenlandske film og serier som Nordkraft, Flammen & Citronen, Blå Mænd, Engle & Dæmoner, Edderkoppen, Rejseholdet og Broen, ligesom har har været at finde på de danske scener. Thure Lindhardt modtog Reumerts Talentpris i 1999 og var Shooting Star på Berlin Filmfestivalen i 2000.

Ophavsret: