This event has already taken place.

Koncert v/ Pia Rose, Anne Søe & Lars Sømod

MAJ

Dato Søndag d. 12. maj 2019, kl. 13:00
Rue Lord Byron 17, 75008 Paris, Frankrig

Koncert søndag d. 12. maj kl. 13

Violinisten Anne Søe og mezzosopranen Pia Rose Hansen har samarbejdet med organisten og pianisten Lars Sømod i et par år om musik for den fine sammensætning af sang, soloinstrument og akkompagnatør.

Ved koncerten i Frederikskirken vil der kunne høres barokmusik af de største komponister fra netop den periode: Vivaldi, Händel og selvfølgelig Johann Seb.Bach.

Men også samtidsmusikken har de tre musikeres interesse, så musik af Ib Nørholm og Sven Erik Werner vil være på programmet. Sidstnævnte komponist har skrevet musik til ensemblet, der her opføres for første gang - Frederikskirken kommer til at lægge ører til en uropførelse.

Anne Søe er koncertmester for Athelas Sinfonietta Copenhagen, det danske flagskib for ny kompositionsmusik, og underviser siden 2008 på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun udkommer i år på det tyske label CPO som solist i Karl-Aage Rasmussens violinkoncert. Anne var i 2018 gæstekoncertmester i Qingdao og Singapore Symphony Orchestra.

Pia Rose Hansen - mezzosopran - har ud over sine 27 år i Det Kgl. Operakor sunget masser af kammermusik og store oratorier. Hun elsker Bach og musik skrevet i 6/8-takt.

Lars Sømod har siden 2002 været organist, korleder og klokkenist ved Vor Frelsers Kirke på Christianshavn, og har sideløbende haft et fint samarbejde med en række danske kunstnere.

Ophavsret: