This event has already taken place.

Gudstjeneste med musik!

Dato Søndag d. 7. april 2019, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Rue Lord Byron 17, 75008 Paris, Frankrig
2 € for kaffe/te & kage

Ved denne søndags gudstjeneste gæster klarinetist Jonas Frølund Frederikskirken. Jonas Frølund har med blot sine 22 år opnået kontrakt i Malmö Symfoniorkester, vundet Jakob Gades legat i 2014, P2 Talentprisen i 2015, fået tildelt Leonel Sonnings legat og i sidste måned var han eneste danske klarinetist ved den store internationale Carl Nielsen konkurrence. Ved siden af sit arbejde i Malmø studerer han på Conservatoire National de Paris, et af verdens mest eftertragtede musikkonservatorier.

Ved søndagens højmesse vil han sammen med kirkens organist Amalie Kaad spille musik af Saint-Saens, Bach og Naji Hakim.

Husk også, at der efterfølgende vil være mulighed for at nyde en sandwich, inden vi kl. 13 får besøg af forfatterne til bogen "Filmens København – Hovedstaden i levende billeder", Katrine Sommer Boysen og Sophie Engberg Sonne, som vil tage os med på en både morsom og nostalgisk tur gennem filmhistoriens København.

Det er selvfølgelig muligt blot at deltage i de ønskede dele af dagens program. Vi glæder os til at se dig!

Ophavsret: