Koncert med Vejgaard Kirkes Koncertkor - lørdag den 16. oktober kl. 16

Koncert med Vejgaard Kirkes Koncertkor -  lørdag den 16. oktober kl. 16
Udgivet af Frederikskirken Paris, tor d. 7. okt 2021, kl. 15:04

Lørdag den 16. oktober kl. 16.00 kommer Vejgaard Kirkes Koncertkor hele vejen fra Aalborg sammen med deres dirigent og kirkens organist og kantor Peter Sloth Andersen for at give en forrygende koncert i Frederikskirken. Det dygtige og veloplagte kor vil fryde os med værker af bl.a. Carl Nielsen, Bojesen, Nystedt og Sigfrid Karg-Elert.

Vejgaard Kirkes Koncertkor består af otte professionelle sangere. Sopran:  Lise Robenhagen Hjørne , Jane Marcussen Alt: Diana Haugland Jensen, Signe Strandsbjerg Kloppenborg Tenor: Mads Hübbe Vinther, Jens Henrik Noe Bas: Sven Århammar, Søren Olsen.

Koret medvirker, som navnet antyder, ved koncerter i Vejgaard Kirke samt lejlighedsvis ved koncerter i andre kirker - og den 16. oktober kl. 16 gæster de altså os i Frederikskirken.

Efter koncerten vil der være vin og lækker apéro til 10 € - og rig mulighed for at tale med vores charmerende gæster.