Velkommen forbi Den danske Café i Paris

Udgivet af Frederikskirken Paris, man d. 7. jun 2021, kl. 20:40

Vi har ventet længe, og vi har været spændte. Genåbningen er over os, og kalenderen skriver endelig juni, hvor vi ser frem til at introducere jer for Frederikskirkens nye sommerprogram. Tirsdag den 1. juni åbner vi nemlig dørene for vores danske café på vores hyggelige og blomsterende terrasse. Den danske Café er vores nye ugentlige initiativ for både yngre, unge og ældre, hvor vi vil byde på en række danske specialiteter.

Den danske Café vil være åben hver tirsdag til sen aften, lige indtil at spærretiden sætter ind. Vi byder på en ny menu hver uge, så har du lyst til enten en hjemmebagt bolle, iskaffe, en dansk rejemad, frikadeller med kartoffelsalat, rødgrød med fløde eller et stykke lagkage, så håber vi meget, at du vil kigge forbi.

Er du på farten eller skulle du få lyst til at købe lidt med hjem i stedet, sælger vi også mad ud af huset samt et lille udvalg af danske varer.

Kig forbi os. Vi har åbent:

Tirsdag den 1. juni klokken 12-20

Tirsdag den 8. juni klokken 12-20

Tirsdag den 15. juni klokken 12-22

Tirsdag den 29. juni klokken 12-22

Al overskud går til Frederikskirkens daglige arbejde og fortsatte virke.