Sankt Hans Fest

Udgivet af Frederikskirken Paris, tor d. 3. jun 2021, kl. 09:26

Ingen midsommer uden Sankt Hans. Derfor glæder vi os til at se jer til Sankt Hans Fest fredag den 25. juni, hvor vi samles på vores hyggelige terrasse til mad, drikke, fællessang og ”bål”tale. Så kom og nyd en dejlig aften i Frederikskirken!

Da vi stadig kun må være et begrænset antal, minder vi om, at det specielt i år er vigtigt at melde sig til på forhånd. Tilmeldingen foregår via vores kalender på hjemmesiden eller ved at klikke lige her. Der er tilmeldingsfrist fredag den 18. juni.

På dagen vil der være åbent på vores terrasse fra klokken 17, hvor der vil være mulighed for at købe øl, vin og vand. Middagen begynder klokken 18.

Aftenens menu:

•  Svinemørbrad med flødeost, baconsvøb og bagte tomater
  •  Ovnkartofler vendt i salt og krydderier
  •  Bulgursalat
  •  Vandmelonsalat
  •  Rabarbergrød med flødeskum og ristede havregryn/mandler

Pris: 15€ for voksne - 10€ for au pairs/studerende - 8€ for børn Drikkevarer sælges derudover.

Vel mødt og på rigtig glædeligt gensyn!