Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Samarbejde med Den Danske Sektion på Lycée International

Samarbejde med Den Danske Sektion på Lycée International
Udgivet af Frederikskirken Paris, tor d. 28. jan 2021, kl. 16:32
Aktuelt

Vi ser frem til at genoptage samarbejdet med Den Danske Sektion på Lycée International med spændende og sjove aktiviteter for danske børn og unge i Parisområdet. Et teaterprojekt for kirkens elever i onsdagsskolen og elever fra Lycée International var under planlægning, da vi desværre blev ramt af nedlukningen – vi ser frem til samle op på alle de gode idéer og håber, at vi får mulighed for at mødes til et hyggeligt, fælles arrangement i 2021! 

 Hvad er Den Danske Sektion (DDS) på Lycée International?

Den Danske Sektion er en af de 14 sprogsektioner på Lycée International.

Eleverne i DDS har dansk på skemaet 6 timer om ugen fra 1.kl. til 3.g med dansk uddannede lærere og en dansk pædagogisk tilgang til undervisningen. For 3-5-årige er der også en dansk børnehave. I DDS bliver eleverne dansk-fransk tosprogede på højt niveau og afslutter i 3.g med en fransk studentereksamen med dansk overbygning (OIB), der er adgangsgivende til videregående studier i Danmark og udlandet.

Skolens internationale miljø er helt unikt. Her opnår eleverne gode faglige, sproglige og sociale kompetencer - en multikulturel skolegang, der åbner døre til verden.

 Vi har nu åbent for optagelse til skolestart i september 2021, og du er meget velkommen til at kontakte sektionsleder Margrethe Rønnow for at høre mere om skolen og sektionen. Du kan også direkte til Den Danske Sektions hjemmeside ved at klikke HER

Kontakt os på 06 18 43 02 97 eller send en e-mail til sectiondanoise@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig!