Januar i Frederikskirken

Udgivet af Frederikskirken Paris, tir d. 5. jan 2021, kl. 12:01

Det har nogle dage det sidste år været svært at forestille sig, at 2020 nogensinde ville få sin afslutning. Men sørme om vi nu ikke kan skrive 2021, der forhåbentligt vil byde på flere gode og lyse stunder sammen end det forrige.

Vi ser frem til den forventede genåbning den 20. januar og håber, at Paris og resten af landet kan åbne lige så stille som planlagt.Desværre lader hverdagen i Frederikskirken derfor vente på sig lidt endnu, og indtil da har vi valgt at udskyde mange af de planlagte arrangementer for januar måned.

Børnehaven vil derfor indtil videre være lukket for de yngste, mens vores elever i onsdagsskolen fortsat vil modtage danskundervisning på Skype. For det store hold vil der være undervisning fra klokken 14.30 og for det lille hold fra klokken 15.30.

Vores Tirsdagsaftener vil foregå med få ændringer i programmet hver tirsdag klokken 20, men i første omgang over Zoom, hvor vi også mødtes i efteråret og julen til både samtalesaloner, filmsnakke, kaffepauser, quizaftener og julehygge. Alt det og meget, meget mere vil vi fortsætte med lidt endnu. Du kan læse mere om de enkelte arrangementer her på siden. Også Frederikskirkens Torsdagskor må desværre vente lidt endnu med at samles. Har du lyst til at være med, eller er du blot nysgerrig og kunne tænke dig at vide lidt mere om vores kor, så meld dig ind i facebookgruppen "Frederikskirkens Torsdagskor", hvor vi snarest vil sende information ud om opstart, øvetider for korprøver, repetoire m.m.

Endelig vil der være gudstjeneste den 10., den 17. og den 31. januar klokken 11. I december holdt vi for første gang morgensang, hvilket vi, med det nye år, håber kan blive til en hyggelig tradition her i kirken. Næste gang bliver lørdag den 16. januar klokken 11, hvor vi mødes til en kort refleksion med 5-6 sange og salmer.

Vi glæder os til at se jer igen - om det er i kirken eller online - så bliver det hele godt.

Med ønske om et godt og lykkebringende nytår
fra alle os i Frederikskirken