Kommende gudstjenester og arrangementer i Frederikskirken

Udgivet tir d. 5. jan 2021, kl. 12:15

Frederikskirken er tilbage fra juleferie, og årets første gudstjenester står for døren. Der vil være gudstjeneste søndag den 10., den 17. og den 31. januar klokken 11. Herudover er der morgensang lørdag formiddag den 16. januar, hvilket, vi håber, vil blive en ny og hyggelig tradition her i kirken. Men med de aktuelle restriktioner vil pladserne være begrænset, og vi vil derfor bede om, at man tilmelder sig på forhånd.

Du kan tilmelde dig direkte via vores hjemmeside under hver enkelt arrangement i vores kalender. Du er også velkommen til at ringe på 095138231 eller sende en mail til tilmelding@frederikskirkenparis.dk

Rigtig godt nytår og på glædeligt gensyn i Frederikskirken!