Se, hvor det går!

Udgivet af Frederikskirken Paris, tir d. 17. nov 2020, kl. 15:54

Se, hvor det går! Vi modtager i disse dage masser af madvarer og julegodter fra Danmark. I morges klokken 7.30 ankom store paller fyldt med alt fra brunkager, rødkål, sild, gløgg, lakridser, rødbeder til frikadeller, der alt sammen blev sat af foran kirken. Vi havde et stærkt hold af kirkerådsmedlemmer og unge frivillige på pletten, der lynende hurtigt fik båret pakke på pakke ned i vores dertil indrettede julelager i kælderen.

For dem, der har forudbestilt deres julevarer hjemmefra, vil kirken være åben for afhentning allerede fra på mandag den 23. november frem til den 30. november fra klokken 10-19. På mandag vil vi også lancere Frederikskirkens nye webshop, og der vil da være mulighed for at købe sine julevarer online – for alle dem, der ikke nåede at forudbestille. De varer, som du bestiller over webshoppen, vil kunne afhentes fra den 1. december i hverdagene: Mandag til fredag fra klokken 10-16 med undtagelse af onsdag, hvor der vil være åbent fra 17-20. Herudover vil der være åbent alle weekender i december til og med den 20. fra klokken 12-15. Disse tidspunkter gælder naturligvis også for afhentning af forudbestilte varer.

Vi glæder os til at tage imod jer ❤️