SENESTE NYT OM JULEBASAREN

Udgivet af Frederikskirken Paris, tor d. 5. nov 2020, kl. 17:33

Kære venner af Frederikskirken

Vinterens kirkeblad fra Frederikskirken ligger nu online. Det kommer ud lidt senere end sædvanligt – tiden er blev strukket så langt som muligt, for at kalenderen kunne blive så præcis som mulig... Men det blev den så alligevel ikke! Vi blev overhalet indenom og må erkende, at november måned i Frederikskirken er ligeså nedlukket som resten af landet.

Det betyder så desværre, at vores elskede julebasar ikke kan løbe af stabelen, som vi havde håbet. I år må den erstattes af en click & collect-løsning her i Frederikskirken, hvor man vil kunne hente sine bestilte julevarer, så duften af flæskesteg, rødkål, æbleskiver og gløgg vil kunne fylde de små hjem rundt omkring.

Mange af jer har allerede forudbestilt jeres julevarer, og for jer vil der være åbent for afhentning allerede fra mandag den 23. november – mandag 30. november; alle dage fra klokken 10 – 19. I løbet af november får Frederikskirken sin egen webshop, og der vil da være mulighed for at købe sine julevarer online. De varer, som du bestiller over webshoppen, vil kunne afhentes fra den 1. december i hverdagene: Mandag til fredag fra klokken 10-16 med undtagelse af onsdag, hvor der vil være åbent fra 17-20. Herudover vil der være åbent alle weekender i december til og med den 20. fra klokken 12-15. Disse tidspunkter gælder naturligvis også for afhentning af forudbestilte varer.

På trods af nedlukningen er det heldigvis stadig tilladt at køre ud og afhente de varer, som man har bestilt, og der er ingen begrænsning på køretiden eller afstanden. Vi havde håbet, at vi kunne gøre det lidt hyggeligt og byde på gløgg og æbleskiver i forbindelse med julehandlen. Det er imidlertid ikke tilladt. Der bliver i år derfor alene kun tale om afhentning i kirken. Inden I kører hjemmefra, skal I huske at udfylde en ”Attestation de déplacement dérogatoire”. (Sæt kryds i det næstøverste felt, hvor der i sidste linie står, hvad udgangstilladelsen drejer sig om: ”..le retrait de commande..” I den engelske udgave hedder det ”withdrawal”. Medbring også ID (for eksempel pas). Vi håber, at I vil støtte vores webshop, så vi kan få julehyggen ud til jer!

Den årlige julebasar er en meget vigtig del af det økonomiske grundlag for kirken, og med den aktuelle covid-19 situation er vores fremtidige liv og virke truet. Derfor har vi oprettet en støtteside til Frederikskirken, hvor din donation går direkte til Frederikskirkens arbejde. Du skal blot klikke på linket herunder for at komme videre til vores indsamling: https://gf.me/u/y67cqy. Ethvert bidrag, selv det allermindste, vil blive meget værdsat.

Når vi kommer lidt tættere på december, kan vi forhåbentlig også fortælle lidt mere om, hvordan vi kan fejre jul her i Frederikskirken, men lige nu må vi vente og se... Men jul bliver det! På trods af alt!

Alle gode hilsener

Malene Bendtsen