Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

STØT FREDERIKSKIRKEN

STØT FREDERIKSKIRKEN
Udgivet af Frederikskirken Paris, man d. 2. nov 2020, kl. 16:01
Aktuelt

STØT FREDERIKSKIRKEN 

Et stenkast fra triumfbuen ligger et lille stykke Danmark. Frederikskirken har i snart 65 år været kirke for danskerne i Paris og omegn. Vi er folkekirken i udlandet, men vi er så meget mere end det: Med traditionerne og sproget i centrum er vi kulturhus, musikhus, børnehus, ungdomshus og forsamlingshus med en bred vifte af aktiviteter. 

Julebasaren er årets største arrangement i Frederikskirken, hvor vi huser op mod 4000 både danske og franske besøgende på blot 3 dage. Den årlige julebasar er en meget vigtig del af det økonomiske grundlag for kirken, men på grund af pandemien er vores fremtidige liv og virke truet. I år har vi således mere end nogensinde brug for jeres støtte, for at Den Danske Kirke i Paris vil blive ved med at være et sted at komme til, når netop tiderne er sære og svære. Vi rækker ud til enhver, som har lyst til at hjælpe dette skønne hjerterum med at komme gennem krisen, da vi håber og ønsker, at Frederikskirken - de næste mange år endnu - kan give udenlandsdanskere og danskinteresserede i Paris et sted at mødes om dansk kultur og danske traditioner. 

Ønsker du at være med til at sikre, at vores kirke fremover kan danne rammen om et spændende og hyggeligt kirke- og kulturliv, har vi oprettet en støtteside, hvor din donation går direkte til Frederikskirkens arbejde. Du skal blot klikke på linket herunder for at videre til vores indsamling: https://gf.me/u/y67cqy

Ethvert bidrag - selv det allermindste - tages imod med kyshånd. Er du skattepligtig i Frankrig, kan du trække 66% af bidraget fra i skat. Har du brug for en kvittering til brug for det franske skattevæsen, kontakt da venligst vores kirkekontor. Hver en krone har i øjeblikket og de næste mange år betydning for os og kirkens besøgende, og ikke én donation vil gå ubemærket hen.

AF HJERTET TAK FRA 

Malene Bendtsen Kirkerådet & personalet i Frederikskirken