Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Ugebrev #1

Ugebrev #1
Udgivet af Frederikskirken Paris, fre d. 30. okt 2020, kl. 18:06
Aktuelt

Vi vil i løbet af den næste måned sende en ugentlig hilsen med en lille opdatering her fra kirken.

Vi begynder desværre i den kedelige ende. Gudstjenesten på Allehelgenssøndag er aflyst, og det samme gælder for den kommende uges arrangementer; tirsdagsturen, basarmøde, onsdagsbørnehaven, torsdagskoret og søndagens konfirmandindskrivning. 

I stedet for turen på tirsdag vil vi gerne invitere de unge til en hyggelig sludder og en formiddagskaffe på Zoom klokken 11, så vi lige kan høre, hvordan det går i de franske eksiler. For online må vi stadig gerne mødes, og det er vigtigt at holde fast i samværet i denne tid. I melder jer til ved at sende en mail til Camilla på ungkontor@frederikskirkenparis.dk, så sender hun jer en invitation til Zoom.

På onsdag rykker vores onsdagsskole online og tilbyder undervisning om eftermiddagen for både vores små og store elever fra klokken 14.30-15.30. Der er tilmelding på onsdagsskole@frederikskirkenparis.dk 

Vi vil fra på fredag og hver uge frem til genåbningen lave en quiz, hvor der hver gang vil være helt forrygende præmier. Vores quiz vil blive lagt på kirkens Facebookside fredag formiddag og mandagen udråbes en vinder. Vi er spændte og glæder os til at quizze med jer! 

For forårets kommende konfirmander vil der den næste uge være løbende indskrivning til konfirmationsforberedelse. Skriv en mail til Malene på pastor@frederikskirkenparis.dk med konfirmandens navn og gerne en kopi af dåbsattesten. Første undervisningsgang vil i denne omgang blive online søndag den 15. november klokken 11-13. Der vil blive sendt en mail ud med et link til Zoom for de tilmeldte. Der er deadline for tilmelding søndag den 8. november. 

Vi håber, at I holder modet oppe i en svær tid. Vi glæder os til at høre fra jer - og ikke mindst til at se jer igen. 


De bedste hilsner fra
personalet i Frederikskirken