OBS! Nye tiltag i Frederikskirken

OBS! Nye tiltag i Frederikskirken
Udgivet af Frederikskirken Paris, tir d. 29. sep 2020, kl. 15:55
Aktuelt

I lyset af den aktuelle situation og den nyligt forstærkede spredning af Covid-19 i Parisområdet har vi fundet det absolut nødvendigt at indføre en række nye tiltag, for at vi bedst muligt kan passe på hinanden. 

Som følge af det forhøjede smittetal og myndighedernes afstandskrav har vi ligeledes valgt at indføre en begrænsning på deltagerantallet på op til 25 mennesker til vores tirsdagsaftener, og det vil derfor være nødvendigt at tilmelde sig hver enkelt arrangement på forhånd. Tilmelding foregår via mail til: 

tilmelding@frederikskirkenparis.dk

I mailen bedes du skrive dit fulde navn, mail og telefonnummer. Deadline for tilmelding findes under de enkelte arrangementer, som er slået op på Frederikskirkens hjemmeside samt på vores facebookside.

Der vil for gæster og besøgende i kirken fortsat være krav om at bære mundbind og bruge håndsprit hyppigt. 

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside om ændringer i retningslinjer, der kan få betydning for programmet, men med den uforudsigelige udvikling opfordrer vi til, at I ligeledes holder jer orienteret på Facebook samt via vores Instagram (@ungiparis), da vi kan risikere at måtte ændre, udskyde eller aflyse arrangementer med kort tids varsel. 

Er du i tvivl eller har du spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis altid velkommen til at tage kontakt til vores ungdomsrådgiver på enten telefon 09 51 13 82 31 eller mail: ungkontor@frederikskirkenparis.dk

Vi er så glade for, at I vil være med og har lyst til at komme i kirken. Men så længe verden omkring os er i hastig forandring, må vi fortsat passe godt på hinanden. Det håber vi, at I vil hjælpe os med!