Frederikskirken søger ny leder til børnehaven og vuggestuen

Udgivet af Frederikskirken Paris, lør d. 23. maj 2020, kl. 13:46

Vores børnehave/vuggestue søger ny leder

Frederikskirkens børnehave/vuggestue søger ny leder, da vores nuværende leder flytter til England. Institutionen henvender sig til dansktalende børn i alderen 1-6 år med det formål gennem leg, sang og samvær at formidle dansk sprog, kultur og traditioner. I børnehaven og vuggestuen vil du som leder skulle arbejde sammen med to andre medarbejdere.

Til stillingen søger vi én, der:

- omsorgsfuldt vil lede de andre ansatte
- har erfaring med børnepasning gerne fra børnehave/vuggestue (ikke et krav)
- taler flydende dansk
- vil påtage sig at forberede leg og samvær med fokus på sprogstimulering og kulturformidling
- er klar til en onsdag med fuld energi og kreativitet
- er struktureret og driftsikker

Arbejdstiden er hver onsdag 9-18 (dog ikke i skoleferien). Lønnen er på 20€ i timen og udbetales med Chèque Emploi Associatif. Ansættelsen løber fra midt september 2020 til slut juni 2021, hvor institutionen lukker for sommerferien. For den rigtige medarbejder vil der være mulighed for genansættelse efter sommerferien, når institutionen åbner igen.

Sidste frist for ansøgning er søndag den 14. juni. Samtaler forventes afholdt i uge 25. Ansøgning, CV, samt anden relevant dokumentation sendes samlet i ét dokument til boernehave@frederikskirkenparis.dk

Du kan lære mere om børnehaven og dagligdagen i kirken på vores hjemmeside her.Har du brug for yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte børnehavens leder Astrid på telefon: 06 85 73 00 09

Ophavsret: