VORES TILMELDING ER ÅBEN

Udgivet af Frederikskirken Paris, fre d. 20. aug 2021, kl. 13:45

Vores tilmelding til både skole og børnehave for skoleåret 2021/2022 er åben.

Indskrivning sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt vores betalingsblanket. Begge dele kan enten sendes eller afleveres personligt i kirken i vores åbningstid.

Kort om Frederikskirkens skole- og pasningstilbud :

- Onsdagsbørnehaven er for de yngste børn i alderen 1-6 år og har til formål at formidle dansk sprog, kultur og traditioner gennem leg, sang og samvær.

- Onsdagsskolen er danskundervisning for elever i alderen 6-11 år, som stadig er på primaire-niveau. Undervisningen foregår hver onsdag fra klokken 14-17, hvor eleverne vil blive inddelt i to hold svarende til deres faglige niveau.

- Vi vil igen fra næste år også åbne vores lørdagsskole, der er et tilbud til de lidt ældre børn i collège-alderen, som har lyst til at øve og styrke deres danske. Lørdagsskolen afholdes cirka hver tredje lørdag i kirken fra klokken 10-13.

Du kan læse mere om kirkens institutioner på vores hjemmeside her, hvor du også finder de forskellige tilmeldingsblanketter.

Har du spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os på:

boernehave@frederikskirken.dk

onsdagsskole@frederikskirkenparis.dk