VORES TILMELDING ER ÅBEN

Udgivet af Frederikskirken Paris, tir d. 18. aug 2020, kl. 17:15

Har du husket tilmelding til næste år?

Velkommen tilbage til et nyt skoleår og ny sæson i Frederikskirken. Vores tilmelding til både skole og børnehave for skoleåret 2020/2021 er nu åben, og du kan stadig nå at melde dig til.

Indskrivning sker ved at udfylde nedenstående tilmeldingsblanket og sende den til kirken sammen med en check med indskrivningsgebyret på 100 € udskrevet til "Eglise Danoise". Tilmelding er først gældende, når vi har modtaget din indbetaling.

Kort om Frederikskirkens skole- og pasningstilbud :

- Onsdagsbørnehaven er for de yngste børn i alderen 1-6 år og har til formål at formidle dansk sprog, kultur og traditioner gennem leg, sang og samvær.

- Onsdagsskolen er danskundervisning for elever i alderen 6-11 år, som stadig er på primaire-niveau. Undervisningen foregår hver onsdag fra klokken 14-17, hvor eleverne vil blive inddelt i to hold svarende til deres faglige niveau.

- Vi vil igen fra næste år også åbne vores lørdagsskole, der er et tilbud til de lidt ældre børn i collège-alderen, som har lyst til at øve og styrke deres danske. Lørdagsskolen afholdes cirka hver tredje lørdag i kirken fra klokken 10-13.

Du kan læse mere om kirkens institutioner på vores hjemmeside her, hvor du også finder de forskellige tilmeldingsblanketter:

Har du spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os på:

boernehave@frederikskirken.dk

onsdagsskole@frederikskirkenparis.dk