VORES TILMELDING ER ÅBEN

Udgivet af Frederikskirken Paris, tor d. 14. maj 2020, kl. 16:17

Vores tilmelding er åben!

Tilmelding til vores skole- og børnehave for skoleåret 2020/2021 er åben, så du allerede nu kan gå ind og tilmelde dit barn.

- Onsdagsbørnehaven er for de yngste børn i alderen 1-6 år og har til formål at formidle dansk sprog, kultur og traditioner gennem leg, sang og samvær.

- Onsdagsskolen er danskundervisning for elever i alderen 6-11 år, som stadig er på primaire-niveau. Undervisningen foregår hver onsdag fra klokken 14-17, hvor eleverne vil blive inddelt i to hold svarende til deres faglige niveau.

- Vi vil næste år også åbne vores lørdagsskole, der er et tilbud til de lidt ældre børn i collège-alderen, som har lyst til at øve og styrke deres danske. Lørdagsskolen afholdes cirka hver tredje lørdag i kirken fra klokken 10-13.

Indskrivning sker ved at udfylde nedenstående tilmeldingsblanket og sende den til kirken sammen med en check med indskrivningsgebyret på 100 € udskrevet til "Eglise Danoise".

Tilmelding er først gældende, når vi har modtaget din indbetaling.

Du kan læse mere om kirkens institutioner på vores hjemmeside her, hvor du også finder de forskellige tilmeldingsblanketter:

Har du spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os på:

boernehave@frederikskirken.dk

onsdagsskole@frederikskirkenparis.dk