Udgivet tir d. 9. apr 2019, kl. 11:39

Er I vores sommerassistenter 2019? 

Har du og din ven/veninde/kæreste/søster/bror/... lyst til at tilbringe sommerferien i Paris? Så har I nu muligheden for at blive sommermedhjælpere i Frederikskirken i perioden fra d. 8. juli til d. 18. august 2019

Jeres opgaver vil bestå i at indgå i den interne vagtplan og være til stede i kirkens åbningstid, mens I løser forskellige praktiske opgaver i huset; grundig hovedrengøring af alle kirkens arealer, maleropgaver og andet forefaldende arbejde. Det er en fordel, hvis I har rengøringserfaring, hænderne skruet godt på, kan svinge malerpensel og ved, hvordan man gør grundigt rent. 

Arbejdstiden er ca. 15 timer pr. uge.  

Medhjælperjobbet er ulønnet, men til gengæld stiller vi et lille møbleret studio med eget badeværelse til rådighed midt i Paris på kirkens adresse. Det er en forudsætning, at I er et par, søskende eller gode venner, da I skal bo tæt sammen og sove i samme seng.  Derudover kræver jobbet, at I er over 18 år.

Frederikskirken er et kirkeligt, kulturelt og socialt hus for danskere i Paris, og vi besøges ugen igennem af folk i alle aldre. 

Ansøgning og CV sendes i én samlet PDF-fil til ungdomsrådgiver Maria Ødgaard Dalum på ungkontor@frederikskirkenparis.dk inden den 6. maj 2019 kl. 9.00. 

For flere informationer om jobbet kontakt Maria på tlf. +33 9 51 13 82 31 (tirsdag, torsdag og fredag 10-16)

Kategorier Aktuelt